Rezonans Kanunu


rezonans kanunu

Uzun süredir aklımda olan ama okuma zamanı yeni gelmiş bir kitap📚 Pierre Franckh tarafından kaleme alınan Rezonans Kanunu. Eskiden olumlu düşünme konusunda bir şeyler okuduğumda "Aman hep aynı şeyler, yaa tabi tabi" derdim. Yalan değil😊

Özellikle son 3 yılda ilgi alanımın değişmesi, kuantum konusunda okuduğum araştırmalar, enerji çalışmaları derken kendimin yeni bir versiyonuna geçtim diyebilirim.

Tabi ki konu sadece olumlu düşünme değil, bu şekilde çok basitleştirilmiş oluyor. Kitabı okurken bazı olmasını istediğim ama neden olmadığını çözemediğim konularda kendime nasıl engeller (düşüncelerimle) koyduğumu fark ettim. Bir süre sonra tekrar okuyacağım😊

REZONANS KANUNU

Bazı notlarımı paylaşmak istiyorum.

📌Dünyadaki her canlının kendine özgü bir titreşimi vardır.

📌Benzer olan her zaman benzerini çeker.

📌Tüm kalbimizle inandığımız şeyler gerçekleşebilir, şüphe duyduğumuzda korku frekansına geçeriz.

📌Rezonans Kanunu her zaman "Evet" der. İşte bu yüzden neye inandığımız çok önemli.

📌Yakın gelecekte gerçekleşme ihtimali bulunan tüm olayları şu anki bilinç halimiz belirler.

📌Ve ayna nöronlar. Bu konuyu özellikle çocuklarım için araştıracağım. Küçük yaşta ayna nöron konusunu öğrendiklerinde çok daha rahat, önyargısız aktive edeceklerinden eminim. Biraz nöroplastite ile bağlantılı yani yine konu sürekli paylaştığım Dr. Joe Dispenza'ya geliyor.

📌Konu çok derin ve uzun. Tüm kitabı buraya yazmam zaten mümkün değil ama özetlemek gerekirse ne istiyorsanız artık oradaymış gibi hayal edin, kendinizi orada hissedecek fiziksel koşullar yaratın, olmuş gibi davranın, sizi güçlü hissettiren olumlamalar kullanın diyor.

📌Böylece zamanla zihinsel bir deneyim fiziksel bir deneyime dönüşüyor🧿

Kim buraya kadar okuduysa onun için en hayırlı zamanda istediği rezonans alanına uyumlanmasını diliyorum❤

Sevgiler🍀

Hiç yorum yok