Healy Deneyimlerim - 1

 

healy nedir


Merhaba,

Uzun süredir inceleyip araştırdığım ve artık aktif olarak alıp kullanmaya başlayınca da herkesle deneyimlerimi paylaşmaya karar verdiğim HEALY cihazından bahsetmek istiyorum.

Aslında HEALY ile deviasyon ameliyatım sonrasında birisinin bana analiz teklif etmesi ile tanıştım. Bir fotoğrafımı istedi, ben de hastane yatağımdan bir fotoğraf paylaştım. Sonra ise beni şaşırtan neredeyse 30 sayfalık bir analiz geldi.

Durum böyle olunca HEALY nasıl kullanılır? HEALY frekans cihazı nedir? konusunda merakım iyice arttı.

Almak için tam dört ay araştırdım çünkü çok bildiğim bir alan değildi ve herkes gibi benim de şüphelerim vardı ve nihayet haziran ayında kavuştuk.

Bu arada adı bana izlediğim ve çok etkilendiğim belki de bu alanlarda çalışma yapmaya sevk eden "HEAL Belgeselini" hatırlatıyor. Eğer izlemediyseniz yazımı okumanızı tavsiye ederim.

HEALY nedir? 

Healy nedir diye merak edenler için kısaca özetlemek gerekirse bütünsel sağlığa odaklanmak amacıyla bioenerjetik alanınız ile uyumlanabilen, vücudumuzu dengelemek amaçlı tasarlanmış bir frekans cihazıdır. İhtiyaca göre uyumlanır ve kullanımı çok kolaydır. Cep telefonunuza indireceğiniz bir program ile rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

Benim HEALY Deneyimim

İlk aldığımda tereddütlerim oldu çünkü daha önce hiç bilmediğim bir alanda hiç kullanmadığım bir cihaz almıştım. Farklı modelleri vardı ancak ben daha kapsamlı analizler yapıp çalışabileceğim rezonans modelini seçtim. 

Blogdaki yazıları okuyanlar "candida" konusunda yaşadıklarımı biliyorlar. Acaba bu alanda çalışabilir miyim diye düşünürken öncelikle cihaz ve frekans konuları ile uyumlanmak amaçlı "Altın Döngü" programını çalıştım. Toksin atımı, destek, rahatlama ve bağışıklık sistemi için ideal bir program grubu. Hatta bu yazıyı yazarken de üzerimde takılı ve "Altın Döngü" programı çalışıyor:)

Daha sonra da farklı alanlardaki konularda da programlar ile çalışmalar yaptım. İyi hissettim.

İçeriği çok geniş ve detaylı olunca incelenecek çok başlık oluyor. 

Ayrıca "Aura Analizi" modülünde hangi çakranın ne kadar aktif olduğu ile ilgili analizler de yapılabiliyor. Kendime aura analizi yapmak, tablolarda çakraların durumunu görmek iyi hissettiriyor.

Sadece insanlar üzerinde değil bitkiler üzerinde de çalışma yapılabiliyor. Mesela bahçemizde artık iyileşmesi zor diye düşündüğümüz ve yapraklarında bir hastalık olan gül vardı. Sonra HEALY ile aura analizi yaptım ve bilin bakalım kısa süre sonra ne oldu :) Yaprakları düzeldi, iyileşti ve mis gibi bir gül açtı. Bitkiler ile konuşmanın, ilgi göstermenin bile onları iyileştirdiği hep söylenir. Bu da farklı bir deney oldu.

Özetle hepimizin çakralarının çeşitli yöntemler ile düzenlenmesine ihtiyacı var. HEALY de bu alanda bize destek olan bence harika bir yardımcı ve farklı konularda da bize destek.

Detay bilgiye ulaşmak isteyenler yorum yazabilir ya da kurumsalevhanimi@gmail.com adresine mail de atabilir.

Enerjik, neşeli günleriniz bol olsun.

Sevgiler,

****Bu yazı sadece bir deneyim paylaşımıdır. Tıbbi bir tedavi, sağlık beyanı ya da destek önerisi içermez.

Hiç yorum yok