Kahve ve Frekans Konusu

 kahve ve frekans düşmesi

Merhaba :)

☕️ Öncelikle hemen belirtmek istiyorum. Bu paylaşım "Aman kahve içmeyin sonra bakın neler oluyor." paylaşımı değil. Ben zaten türk kahvesi içiyorum bu deneyi de kahve içerek yaptım.

☕️ Uzun süredir kahvenin insanların frekansını nasıl düşürdüğü konusunda yazılar okuyorum. Geçen gün madem elimde Healy gibi bir cihaz var o zaman neden deney yapmıyorum dedim. Healy Deneyimlerim yazımdan detaylara ulaşabilirsiniz.

☕️ Kahve içmeden önce ve içtikten 10 dakika sonra Healy ile "aura analizi" yaptım. Öncesi ve sonrası değerleri resimleri kaydırarak görebilirsiniz. Evet ölçümler sonrası auradaki değisim, düşüş bariz.
aura analizi


☕️ Peki bu auradaki değişim bizi nasıl etkiler? Hemen "Titreşim Tıbbı" kitabından ufak bir not paylaşmak istiyorum. Bu kitap ile ilgili ayrı bir paylaşım yapacağım.

☕️ Syf 58'den bir alıntı: "Aurası güçlü olan kişi, dış etkenlerden daha az etkilenir. Eğer çevresel etkenlerden hemen etkileniyorsa kişinin aurası zayıf demektir. Kısacası hastalıklar önce enerji bedende başlar ve enerji bedeniniz sağlıklı ise, daha az hastalanırsınız. Aura her zaman aynı frekansı yaymaz ama tüm çakraların titreşimleri dengedeyse, auranın yüzeyi düzgün ve ışıl ışıldır."

☕️ Bir de örümceklerin kafein alımı sonrası ağlarındaki düzensizlikler ile ilgili meşhur bir deney var ki onu da görmeniz için "Doğruluk Payı" sitesinden sizin için ekran görüntüsü aldım. 
örümcekler ve kafein

☕️ Özetle bir kahve keyfim var, ona da dokunma diyebilirsiniz ki ben öyle diyorum🤭 Dün ınstagramda bu konuyu paylaştıktan sonra çok mesaj geldi. Kahve içtikten sonra frekans yükseltmek için farklı uçucu yağlar kullananlar, gül suyu kullananlar çokmuş. Ben hiç yapmamıştım. Haberiniz olsun💯 Hadi simdi kahvenizden bir yudum alıp kahve sevenler ile gönderiyi paylaşın. 

Frekans yükseltme konusu ve diğer detayları da kitabı bitirince yazacağım.
Sevgiler🍀

Hiç yorum yok