Healy Deneyimlerim - 2

healy

Merhaba :)

İlk healy deneyimlerim yazım çok ilgi görünce devam etmek istedim. Herkes minik bir cihazın frekans alanındaki etkilerinin nasıl olabileceği konusunda biraz meraklı. Bazen görmediğimiz, tam olarak deneyimlemediğimiz kavramlar hakkında şüphe duyabiliyoruz. Healy'de frekansların etkisini deneyimlemeyenler için bu kategoride görülen bir cihaz.

Bugün size biraz detaylı olarak Healy içerisindeki programlardan bahsetmek istiyorum. Böylece aldığınızda hangi alanlarda çalışma yapabileceğinizi önceden görebilirsiniz. Benim en çok sevdiğim ve çok sık kullandığım program "ALTIN DÖNGÜ" 

Healy'nin farklı program içeriklerine sahip farklı modelleri var ama Altın Döngü tüm modellerde standart olarak yüklenen bir program. Yani hangi modeli seçerseniz seçin altın döngüyü kullanabiliyorsunuz:)

ALTIN DÖNGÜ

Saflık: Saflık programı Healy Uygulaması frekans programlarını ilk kez kullanan herkes için ideal bir başlangıç noktasıdır. Vücudunun enerji alanının çevresel faktörlerin biyoenerjetik etkilerinden kurtulmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. 

Bakım: Zayıflamış bir biyoenerjetik alan sıklıkla kötü sağlıkla ilişkilendirilir. Enerji alanını uygun egzersiz, sağlıklı beslenme ve saf suyla güçlendirmek ve biyoenerjetik uyumu yeniden sağlamak, iç ve dış sağlığını koruma yollarının tamamıdır. 

Denge: Çeşitli bedensel sistemlerin hassas dengesi sıhhatimiz ve sağlığımız için çok önemlidir. Denge programı, biyoenerjetik uyumu ifade eder. Bedenin enerji alanının derin biyoenerjetik uyumlanması için ideal bir programdır. 

Varlık: Beden için Denge programı neyse ruh için Varlık da odur. Hayatın kargaşası sırasında dengeli kalmana yardımcı olmak için tasarlanmıştır. 

Enerji: Performansın desteklenmesi gerekir. İster çok iyi eğitim almış rekabetçi bir sporcu ister stresli bir yönetici veya meşgul bir anne ol, Enerji yaşamın gerektirdiklerine cevap verme yeteneğini artırır. 

Rahatlama: Rahatlama, stres tepkini uyumlu hale getirmek içindir. Stres, zihin ve bedendeki sağlığını ve sıhhatini zayıflatabilecek dengesizliklerin hem sonucu hem de nedeni olabilir. Modern yaşam, çoğumuzun günlük üzüntülerimizden ve stresimizden kurtulmamızı engeller, bu nedenle bu alanda sana destek sağlamak, denge hissini yeniden kazanmana yardımcı olabilir. 

Gevşeme: Huzursuzluğun birçok farklı nedeni vardır. Bu programda, biyoenerjetik alandaki huzursuzluğun enerjetik kaynağını ele almak için sistematik olarak çalışacaksın.

İncelemek isteyenler için bazı linkler paylaşıyorum. Linklere tıkladığınızda benim yönlendirdiğim bir link olduğunu ifade eden bir kod çıkacak, onu da onayladıktan sonra bu linklerden detayları inceleyebilir ve alım yapabilirsiniz :) Farklı sorularınız varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Sevgiler💓

Asya:

https://asia.healy.shop/partner?partnername=5223-0531-8227

Avrupa:

https://eu.healy.shop/partner?partnername=5223-0531-8227

Amerika:

https://us.healy.shop/partner?partnername=5223-0531-8227

Uyarı: Healy Individualized Microcurrent Frequency (IMF) programları tıbbi uygulamalar değildir. Hastalığı iyileştirme, tedavi etme, hafifletme, teşhis etme veya önleme amacı taşımazlar, onaylanmış bir kuruluş tarafından incelenmemişlerdir ve MDD/ MDR kapsamındaki bir uygunluk değerlendirme prosedürünün parçası değillerdir. Bu sayfalardaki bilgiler yalnızca referans ve eğitim amaçlıdır. Profesyonel tıbbi tavsiye, teşhis veya tedavi yerine geçecek şekilde değerlendirilmemelidir. Bu tür tavsiyeleri her zaman nitelikli bir tıp uzmanından almalısınız.

*Program tanımları Healy bilgilendirme kataloglarından alınmıştır.

** Bu yazı sadece bir deneyim paylaşımıdır. Tıbbi bir tedavi, sağlık beyanı ya da destek önerisi içermez.


Hiç yorum yok