Homeopati ve Homeopatik İlk Yardım

homeopatik ilk yardım

Herkesin hayatında dönüm noktaları oluyor. Aslında hastalıklar bize verilen mesajlar tabi ki o mesajları okumayı iyi bilirsek😉

🌿Uzun süredir homeopati konusuna ilgim vardı ve araştırıyordum ama Münih'te geçirdiğim bir yıl ve gördüklerim homeopati konusuna olan ilgimin çok artmasına sebep oldu. (Münih maceralarını merak edenler Münih Günlüğüm yazılarımı okuyabilir.)

🌿Homeatiyi ve homeopatik remedileri inceledikçe anladım ki ağrı kesicilerin, antibiyotiklerin ya da standart grip ilaçlarının dışında ve ötesinde bambaşka bir hayat var.
Münih'te bir yıl boyunca mağaza gezer gibi eczane gezdim ve farklı uygulamaları inceledim. Aslında homeopati eğitimi almayı çok istedim ama oğlum ufak olduğu için ve bırakacak kimse olmadığı için kısmet olmadı.


🌿Neyse İstanbul'a dönünce Dr. Emel Güler'den den tüm gün süren, detaylı ve zihin açıcı bir eğitim aldım. Öğrendiğim, araştırdığım kadarıyla kendime ve çocuklarıma da ufak uygulamalar yapıyorum. Evimde Helios'un "36'lık Temel Remedy Kiti" var. Ondan da destek alıyorum. Homeopati kişiye göre, özelliklere göre, aile hikayesi göre şekillenebilen bir tedavi bu yüzden "al bu remedyi iç, sana iyi gelir" demek zor.

🌿Mesela oğlum için Özgün Başaran Kaya'ya gittiğimizde ilk muayene 3.5 saat sürdü. Bu sohbetimiz sonrasında uygun remedye karar verdi.

🌿Sonra Dr. Neslihan Gülmez ile katıldığımız bir eğitimde tanışma fırsatı buldum. Onun paylaşımlarından ve bu alandaki azminden de faydalanmaya başladım.

🌿Tabi ki  Joette Calabrese'yi de unutmamak lazım. Onun blogundan da çok faydalanıyorum.

🌿Özetle, demek istiyorum ki sizler de bu yolculuğa çıkmak, deneyimlemek isterseniz bu kitabı okuyarak başlayabilirsiniz😊 Sorguladıktan, araştırdıktan ve akla yatkın bulduktan sonra homeopatiyi uygulamak en güzeli.

Umarım bu paylaşımın da faydası olmuştur. 

Sevgiler🍀

Hiç yorum yok