21 Aralık Ritüelleri

 21 Aralık Ritüelleri

️21 Aralık Kış Dönümü Ritüelleri

Kitabım "Beynim Dur Dedi"nin 21 Aralık'ta çıkacağını duyanlar bu günü özellikle seçip seçmediğim konusunda mesajlar atınca araştırmaya başladım. Gerçekten de 21 Aralık ne kadar özel bir günmüş🍀

Okudukça, ritüelleri öğrendikçe sizlerle de paylaşmak istedim. Ben ritüelleri çok seviyorum, o enerjiyi hissedince mutlu oluyorum. Sizler de deneyin; bolluğumuz, bereketimiz artsın. 

Evi arındırmak: Adaçayı / defne yaprağı tütsüsünü tüm odalarda dolaştırmak ve evi sirkeli su ile silmek. Kabuk tarçını kaynatıp güzel kokunun eve yayılmasını sağlamak.

💙Evi renklendirmek: Kırmızı, beyaz ve yesil renkleri kullanarak evi renklendirip süslemek.

💚Hediyeleşmek:  Hediye verirken güzel bir niyet dilemek ve tüm güzel enerjisinin, bolluğunun ve bereketinin yeni yıla yayılmasını dilemek, başkalarını sevindirmek.

🧡Ateş yakmak: Evin canlılığı ve ateş enerjisi için odalarda mum yakmak🔥 (Evinde soba, şömine olanlar için ayrı tabi ki😊)

💛Nar kırmak: Bolluk, bereket ve pozitif duyguların yayılması için nar kırmak

💜Sepet hazırlamak: İçinde nohut vb. bakliyatlar, kuruyemişler, nar, kozalak, kabuk tarçın, ametist gibi taşların olduğu bir bereket sepeti hazırlamak.

Bu bilgilerin kaynağı nereden derseniz😊 İnternette çoğu sitede aynı bilgiler var. @efeelmas ve @sebnemeksib sanki ana kaynak gibi🌿

Sevgiler🍀

Hiç yorum yok