.

 

Elektrikli Süpürge Tavsiyeleri 2020

Temizlik her zaman her yerde önceliklidir. Daha pratik ve hızlı bir temizlik için de elektrikli süpürge modelleri öne çıkmaktadır. Ev ya da işyeri fark etmeksizin her alanda kullanılabilen yeni elektrikli süpürgeler; aksesuarları, sessiz çalışma fonksiyonu ve ergonomik tasarımlarıyla farklılık kazanır. Geniş alanda daha etkili bir temizlik yapma olanağı sağlayan bu cihazlar, fiyat ve performans özellikleriyle elektrikli süpürge tavsiyelerinde çeşitli yorumlarla karşımıza çıkıyor. Bu yazımızda Arzum elektrikli süpürgeleri ve kullanım özelliklerini ele alırken gerçek kullanıcıların verdiği cevaplardan da bahsedeceğiz. Öncelikle elektrikli süpürge alırken nelere dikkat edilir, sorusundan başlayalım.


Arzum elektrikli süpürge


Elektrikli Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilir?

Toz kaldıran bir cihaz olarak üretilen elektrikli süpürgelere zaman içinde yeni özellikler kazandırıldı. Tozu ve mikropları hapseden modeller daha çok tercih edilir oldu. Günümüzde ise birincil ihtiyaçlar arasında toz tutma özelliği ve elektrikli süpürge sessiz çalışma fonksiyonu yer alıyor. Çünkü özellikle apartmanda yaşayan kişiler için elektrikli süpürge sesi büyük bir sorun haline geldi. Çalışan insanların akşam 7, 8’den sonra temizlik yapmaya vakit bulması nedeniyle elektrikli süpürge sesi minimum olan modeller ön plana çıktı.

Yeni bir elektrikli ev aleti alırken sadece ses vb. cihaza özel fonksiyonlar değil uzun süreli kullanım da önem taşıyor. Performans ve kalite bakımından adı duyulan markalar ve ürettikleri cihazlar tercih ediliyor. Böylece sürekli bozulma sorunlarıyla karşılaşma tehlikesi azaltılıyor. Aynı zamanda çıkabilecek sorunlara karşı teknik destek alabilmek adına, her bölgede ulaşılabilecek olan markalar tercih ediliyor.

Arzum Elektrikli Süpürge

Elektrikli Süpürge Çeşitleri

Elektrikli süpürgeler; dikey, şarjlı, el süpürgesi, toz torbalı, toz torbasız, sulu, susuz gibi farklı modellere ayrılır. Performans, dayanıklılık, tasarım ve elektrikli süpürge fiyatları bakımından ayrılan cihazlar evin temel temizlik ürünlerinden biridir. Temel ayrım noktaları olarak da şarjlı ve şarjsız çalışmaları söylenebilir. Özellikle hız ve pratiklik söz konusu olduğunda şarjlı, her yere rahatlıkla taşınabilen dikey modeller çok kullanışlıdır. Ancak daha yüksek performans gerektiğinde; halı, kilim vb. ürünleri süpürmek için elektriğe bağlı çalışan modeller öne çıkmaktadır.

Temel özelliklerden bahsettiğimize göre asıl ayrım noktasına da değinebiliriz. Kullanım şekli ve amacı kadar elektrikli süpürgenin tasarımı da önemli. Toz torbalı ve torbasız olarak ele alalım. Toz torbalı süpürgelerde,adından da anlaşılacağı üzere torba haznesi var süpürme işlemi sırasında tozlar buraya hapsoluyor. Bu cihazlar torbanın toz tutma kalitesi ve cihazın çekim gücü ile filtresi önem taşıyor.Arzum Elektrikli süpürge

Toz torbasız modellerde sulu ve susuz çalışma özelliği vardır. Süpürgenin haznesine toplanan tozlar hazne kapağı açılar rahatlıkla boşaltılabilir. Bu cihazlar torbalılara nispeten yüksek fiyatlıdır. Avantajı ise ekstra bir torba almaya gerek duymadan kullanılabilmesidir. 

Sulu çalışan torbasız modellerde ise her temizli sonunda su mutlaka boşaltılmalıdır. Aksi halde kötü koku oluşabilir veya uzun süre zarfında cihazın aksamları zarar görebilir. Bu cihazla ıslak ve sulu zemin temizleme özelliğiyle tercih edilmektedir. Düzenli kullanımda ve temizliğine önem verdiğiniz sürece oldukça pratik cihazlardır. Ayrıca bazı modellerde halı, kilim, koltuk yıkama özelliği de bulunur ve çok bu olay çok avantajlıdır.

Hiç yorum yok