Manyetik Alan Yetersizliği Sendromu

manyetik alan yetersizliği

Bu aralar büyük bir keyifle Dr. Bradley Nelson'un "Duygu Şifresi" kitabını okuyorum. Kitabın "Mıknatısla İyileşme" bölümü çok ilgimi çekti. Daha önceden hiç duymamıştım, merak edip araştırmaya başladım. Mıknatıslar ile ne kadar çok şifa bulan kişi varmış, deneyimlerini okudukça "manyetik alan yoksunluğu" ve "mıknatısla iyileşme" konularına ilgim arttı.

Duygu Şifresi kitabında "İster inanın ister inanmayın. Sahip olduğunuz en güçlü iyileştirici araç, bildiğimiz buzdolabı mıknatıslarıdır." cümlesini okuduğumda çok şaşırdım.
* Manyetik alan eksikliği konusu nasıl keşfedilmiş derseniz :) Çıkış noktası uzay görevi sırasında kronik yorgunluk, konsantrasyon sorunları ve çeşitli rahatsızlıklar yaşayan astronotların durumu araştırılırken keşfedilmiş. Uzaydaki görevleri sırasında dünyanın manyetik alanından uzak kalıyorlar ve bu eksiklik hastalıklara sebep oluyormuş. Çözüm yolu olarak manyetik terapiler bulunmuş.

* Manyetik alan yetersizliği bizi nasıl etkiliyor?

Televizyon, cep telefonu, bilgisayar gibi cihazlar elektromanyetik kirlenmeyi arttırarak hastalıklara davetiye çıkarıyor. Oluşan negatif güç vücudumuzda birikiyor ve kronik ağrılara sebep oluyor.
Tedavi sonrasında yaralarda hızlı iyileşme, ağrılarda azalma, dokularda ve kıkırdak yapısında iyileşmeye hatta kan dolaşımının düzenlenmesine bile fayda sağlayabiliyormuş.

* Manyetik alan / mıknatısların etkisi ile hastalıkların, ağrıların, kronik yorgunluğun ortadan kalkabileceğinden bahsediliyor. Hatta depresyon hastaları üzerinde yapılan bazı manyetik alan tedavilerinde hastaların %75'inde belirgin iyileşmeler görülmüş.

* Manyetik alan eksikliği konusunu biraz araştırdığınızda hemen karşınıza Nikken Mıknatısları çıkıyor. Türkiye'de de bu kadar aktif satıldığını ve kullanıldığını araştırmaya başlayınca öğrendim. Tedavi amaçlı üretilen bu mıknatısların çok fazla çeşidi var.

* Ayrıca içimizdeki tutsak kalmış duyguları da mıknatısları kullanarak serbest bırakabiliyor ve bilinçaltımızı etkileyen hastalıklardan da kurtulabiliyormuşuz. 

* Eğer bu konu gerçekten ilginizi çektiyse https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=magnetic+field+therapy linkinden bu alanda yapılmış yüzlerce  bilimsel çalışmaya ulaşabilirsiniz. 

Manyetik alan terapisi konusunda deneyimi olanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. 

Sevgiler.

Hiç yorum yok