Elektrikli Süpürge Alırken Bunlara Dikkat Edelim

Elektrikli Süpürge Alırken Bunlara Dikkat Edelim

100 yılı aşkın süredir hayatımızda yer alıyor. Toz çekme aracı olarak ortaya çıkan bu cihazlar, zaman içinde geliştirilerek farklı özellikleriyle kullanıcılara sunuldu. Hal böyle olunca da insanlar elektrikli süpürge modelleri hakkında araştırma yapmaya ve küçük ev aletleri üreten markalar arasında kıyaslama yapmaya başladı. Araştırırken hemen hemen aynı özellikler karşımıza çıksa da birkaç püf nokta seçimlerimizi belirliyor diyebiliriz. Şimdi bu püf noktaların neler olduğunu hep birlikte görelim!
elektrik süpürgesi

Elektrikli Süpürge Modellerinde Çekim Gücü 

Evde, ofis gibi yaşam alanlarında temizlik yaparken pratiklik, hız ve daha az efor harcama herkesi cezbeder. Temizliğin temeli olan ev süpürme işlemi ise (yapanlar bilir) oldukça külfetlidir. Halıyı kaldırması, çevirmesi, bastırarak süpürmesi derken belimizde oluşan ağrının önü arkası kesilmez. Eğer süpürge yaparken daha az yorulmak istiyorsanız, ilk bakmanız gereken şey elektrikli süpürgenin çekim gücüdür. İster toz torbalı ister toz torbasız elektrikli süpürge olsun, çekim gücü zayıfsa sizi hüsran bekliyor demektir. Çekim gücü olarak kaliteli ve kullanışlı bir cihaz satın almak istiyorsanız; 700, 800, 900 Watt aralıklarında olmasına özen gösterebilirsiniz. Enerji tasarrufu ve maksimum performans sunan cihazlar için Arzum elektrikli süpürge modellerine göz atabilirsiniz: https://www.arzum.com.tr/elektrikli-supurge

elektrik süpürgesi

Elektrikli Süpürgenizin Ergonomik Yapıda Olması İşinizi Kolaylaştırır

Çekim gücünü değerlendirirken makinenin kullanım kolaylığını da incelemekte fayda var. Tutma sapının ergonomik olması ve manevra yaparken konforlu geçişler sunması önemlidir. Elektrik fişinin, süpürme işlemini yaptığınız boru ve hortum uzunluğu da yine dikkat edilmesi gerekenler arasındadır. Ayrıca toz tutma hacminin yeterliliği ve toz haznesi dolduğunda kolay temizlenebilir olması da önemli bir detaydır. 
Elektrikli Süpürgem Toz Torbalı mı Toz Torbasız mı Olsun?
Toz haznesi, süpürme işlemi sırasında çekilen her şeyin toplandığı yerdir. Hazne olarak iki seçenek bulunur: Toz torbalı ve toz torbasız elektrikli süpürgeler. Aslında iki ürünün de farklı yararları bulunuyor. Toz torbalıların daha iyi çekim yaptığı, toz torbasızların ise tozları daha iyi hapsettiği dile getirilir. Özellikle evde küçük çocuğu olanlar ya da alerjik rahatsızlığı olanların ilk tercihi toz torbasız süpürgeler olur. Sizin de tercihiniz bu yönde ise Arzum toz torbasız elektrikli süpürgelere linkten ulaşabilirsiniz: https://www.arzum.com.tr/toz-torbasiz-elektrik-supurgesi
elektrik süpürgesi

Ne Kadar Sessizse O Kadar Konforludur

Elektrikli süpürgenizi seçerken bakmanız gereken yeni özellik de sessiz çalışma fonksiyonudur. Eski zamana gittiğimizde gündüzleri herkes temizlik yaptığı için bu özelliğe ihtiyaç duyulmuyordu. Günümüzde ise hem çalışan insanlara kolaylık sağlamak hem de bunca gürültünün içinde evde olsun huzur bulmak adına ses seviyesi en düşük elektrikli süpürgeler tercih ediliyor. 64 dB ses seviyesine kadar inen Arzum elektrikli süpürgeler, bu konuda da memnun bırakıyor.

Hiç yorum yok